Viemäripalvelut

Suoritamme monipuolisesti erilaisia viemäripalveluita ja putkistohuoltoon liittyviä tehtäviä. Viemäreiden avaus-, pesu- ja imutöiden lisäksi teemme myös viemäreiden kuvauksia ja kuntokartoituksia.

Palveluitamme hyödyntävät niin julkiset kuin yksityisetkin toimijat; esim. taloyhtiöt, omakotitalot, teollisuus- ja muut yritykset sekä kaupungit ja kunnat.

 

Tukkeutuneiden viemäreiden avaus ja kaivojen puhdistus

Hoidamme tukkeutuneiden viemäreiden avaukset ja niiden puhdistuksen. Tyhjennämme ja puhdistamme mm. teollisuuden altaat sekä erilaiset kaivot:

  • jätevesiviemärit / lokakaivot
  • sadevesiviemärit ja -kaivot
  • salaojaviemärit
  • hiekan-, öljyn- ja rasvanerotuskaivot

 

Viemäreiden kuvaus ja kuntokartoitus

Kuvauksen ja kuntokartoituksen avulla voidaan selvittää putkiston kunto sekä arvioida tarvittavia korjaustoimenpiteitä, ja siten ennaltaehkäistä ikäviä yllätyksiä. Viemäristön kuvaus paljastaa mahdolliset ongelmakohdat, joihin voidaan näin puuttua hyvissä ajoin. Putkiston kuvaus ja kuntokartoituksen teettäminen on esimerkiksi taloyhtiöille hyödyllinen tapa suunnitella putkiremontin ajoitusta ja saneeraustarpeiden suuruutta. Myös rakennusliikkeet voivat hyödyntää kuvauspalvelua selvittääkseen mahdollisia vaurioita ja virheitä putkistoissa.

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista lokapalvelua! Tarjoamme monipuolisia palveluja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Tarjous­pyyntö

 

 

Asiantuntijat palveluksessasi

Ota yhteyttä niin käydään sinun viemärihuoltotarpeesi läpi.

Tarkemmat yhteystiedot