Puhdistus- ja lokapalvelut ammattitaidolla

Lokapalvelu Viitala tarjoaa kattavat puhdistus- ja lokapalvelut. Säännöllisesti huolletut viemärijärjestelmät pysyvät käyttökunnossa eivätkä aiheuta yllättäviä käyttökatkoja tai ylimääräisiä kustannuksia yrityksenne kiinteistölle.

Tyhjennämme kaivot, avaamme tukokset ja kuvaamme putkistot. Tulemme nopeasti paikalle, teemme tarvittavat toimenpiteet ja huolehdimme mahdollisista jatkotoimista.

Toteutamme puhdistus- ja lokapalvelut tilauksesta tarpeen mukaan tai ennalta sovitusti määrävälein.

 

Kaivo- ja erotinhuolto

Öljyn-, hiekan- ja rasvanerotinkaivojen sekä sadevesikaivojen tyhjennykset ja huoltotoimenpiteet erilaisissa kiinteistössä ovat tärkeä osa arjen sujuvaa toimintaa. Erotinkaivojen säännöllisellä ja oikeanlaisella huollolla varmistetaan niiden jatkuva toimintakunto ja vältytään tukoksien ja sakkaumien aiheuttamilta vahingoilta. Sadevesikaivojen säännöllinen tyhjennyshuolto taas ehkäisee jäätymisestä aiheutuvia sadevesijärjestelmien sulatustarvetta.

 

Lokahuolto

Säännöllisellä lokakaivon tyhjennyksellä vältytään ikävältä kaivon ylitäyttymiseltä ja siitä aiheutuvilta kustannuksilta. Lokapalvelu Viitala toteuttaa erilaisten kiinteistöjen saostus- ja umpikaivojen tyhjennykset ja puhdistukset ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat myös pienpuhdistamojen tyhjennys ja uudelleenpanostus.

 

Pumppaamohuolto

Pumppaamo- ja jätevesipumppaamohuollot toteutamme rautaisella ammattitaidolla. Huolehdimme erilaisten pumppaamoiden huoltotoimenpiteistä ja pumppukaivojen tyhjennyksestä kertatilauksena tai huoltosopimuksella sovituin määrävälein. Arvioimme aina huoltotoimenpiteiden laajuuden pumppaamon kunnon tarpeen mukaan.

 

Teollisuuden puhdistustyöt

Lokapalvelu Viitala toteuttaa kattavat ja kustannustehokkaat teollisuuden puhdistus- ja huoltoseisokkityöt, jotta säännöllisesti huollettavat ja ylläpidettävät teollisuuden erilaiset prosessit pysyvät käyttökunnossa

Toteutamme puhdistuspalveluita aina tapauskohtaisesti pienemmistä linjastoista suurempiin kokonaisuuksiin.

Viemäri- ja putkistokuvaus

Viemärikameralla tehdyllä viemärikuvauksella saadaan käsitys siitä, missä kunnossa yrityksen kiinteistön putket ovat. Kuvauksen avulla selvitämme mahdolliset tukokset, syöpymät ja muut piilevät ongelmat, jonka jälkeen tarvittavat jatkotoimenpiteet ovat suunniteltavissa. Suosittelemme viemärikuvausta etenkin silloin, jos epäillään, että kiinteistön putkistossa on jotain ongelmaa, tai jos viemärit tukkeutuvat helposti tai sieltä tulee pahaa hajua.

Viemärikameran avulla on lisäksi mahdollista paikantaa kiinteistöjen putkistojen sijainti. Paikannustoimenpide esimerkiksi ennen putkiremontin aloittamista on suositeltavaa, jos kyseessä on vanhempi kiinteistö tai putkien sijainnista ei ole täyttä varmuutta. Viemäripaikannuksella säästytään  turhalta työltä ja siitä aiheutuvilta kustannuksilta.

 

Korkeapainepesu

Lokapalvelu Viitala tarjoaa ammattimaista korkeapainepesua teollisuuden tarpeisiin

Lokapalvelu Viitala tarjoaa laadukasta, ammattimaista ja tehokasta korkeapainepesua teolliselle sektorille. Meillä on pitkä kokemus alalta ja käytössämme ovat alan uusimmat teknologiat ja laitteet, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Korkeapainepesulla pystymme poistamaan tehokkaasti erilaisia epäpuhtauksia, kuten likaa, rasvaa, öljyä ja maalia sekä poistamaan eri pinnoitusmateriaaleja. Palvelu sopii esimerkiksi teollisuushalleihin, tuotantolaitoksiin, koneisiin ja laitteisiin sekä muihin vastaaviin kohteisiin. 

Korkeapainepuhdistus on siitä hyvä menetelmä, että se on ympäristöystävällinen ja tehokas. Koulutettu henkilökuntamme varmistaa työn sujuvan suunnitellusti ja ammattitaidolla. Myös palvelun räätälöinti onnistuu asiakaskohtaisesti, mikäli yritykselläsi on erityistarpeita puhdistuksen suhteen. Jos yrityksellänne on tarvetta ammattimaiselle korkeapainepesulle teollisuuden kohteissa, olemme valmiita auttamaan. 

Voitte ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, ja keskustelemme mielellämme tarkemmin tarpeistanne ja mahdollisista ratkaisuista. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Mitä korkeapainepesu ja korkeapainepuhdistus on?

Korkeapainepesu on erittäin tehokas menetelmä erilaisten pinnoitusmateriaalien, kuten maalien, vahojen ja sementtiliiman poistamiseen tai puhdistamiseen. Menetelmä perustuu korkeapaineisen veden käyttöön, joka pystyy irrottamaan pinttynyttä tai muuten vaikeasti irroitettavaa likaa ja epäpuhtauksia tehokkaasti, mutta samalla myös ympäristöystävällisesti. Sen avulla voidaan välttää kemikaalien käyttöä pinnoitteiden poistossa, mikä puolestaan vähentää haitallisten aineiden pääsyä ympäristöön. Korkeapainepesussa käytettävä vesi voidaan myös kierrättää ja suodattaa tarvittaessa uudelleenkäyttöä varten, mikä edistää kestävän kehityksen periaatteita.

Yksi korkeapainepesun suurimmista eduista on sen nopeus. Pinnoitteen poistaminen korkeapainepesulla tapahtuu huomattavasti nopeammin verrattuna perinteisiin menetelmiin, kuten hiontaan tai kaapimiseen. Tämä säästää aikaa ja vaivaa erityisesti suurten pintojen käsittelyssä.

Korkeapainepesua voidaan hyödyntää monilla eri aloilla, kuten rakennusteollisuudessa, autoteollisuudessa ja kiinteistöhuollossa. Se soveltuu erityisen hyvin suurten pintojen, kuten julkisivujen tai lattioiden, puhdistamiseen ja pinnoitteiden poistoon.

Korkeapainepuhdistuksen avulla voidaan saavuttaa puhtaat ja valmiit pinnat ilman haitallisia kemikaaleja tai pitkää työskentelyaikaa.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että korkeapainepesua ei kannata käyttää herkkien materiaalien tai pinnoitteiden puhdistamiseen. Liian voimakas paine voi vahingoittaa esimerkiksi maalattuja tai lasitettuja pintoja.

Syitä tilata korkeapainepesu Lokapalvelu Viitalalta

Tarjoamme tehokkaimmat puhdistusratkaisut

Kalustomme ja ammattitaitoiset tiimimme varmistavat, että puhdistustyön laatu on aina huippuluokkaa. Olipa kyseessä sitten vaikea pinttymä, pinnoitteen poisto niin pienempi projekti tai laajempi teollisuusalueen urakka, meillä on osaamista ja välineitä vastata tarpeisiisi.

Asiakaslähtöinen palvelu

Asiakastyytyväisyys on meille etusijalla. Kuuntelemme tarkasti tarpeitasi ja räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Joustavuutemme ja asiakaslähtöinen lähestymistapamme erottavat meidät kilpailijoista.

Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys

Panostamme ympäristöystävällisiin käytäntöihin ja kestävään kehitykseen. Korkeapainepesut suunnitellaan optimoimaan energiankäyttö ja vähentämään ympäristövaikutuksia. Näin voimme taata puhtauden säilyttämisen ympäristöystävällisellä tavalla.

Ammattitaitoinen tiimimme

Meillä on kokenut ja pätevä tiimi, joka on omistautunut työskentelemään kanssasi saavuttaakseen parhaat tulokset. Jokainen tiimimme jäsen on koulutettu korkeapainepesun ammattilaiseksi, ja heidän taitonsa varmistavat tehokkaan ja tarkan puhdistuksen jokaisella kohteella.

Kattavat ratkaisut eri toimialoille

Olitpa sitten teollisuusalueella, kiinteistöhuollossa tai muussa alalla, tarjoamme laajat puhdistusratkaisut, jotka vastaavat eri toimialojen vaatimuksia. Pystymme mukautumaan erilaisiin tarpeisiin ja tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja.

Luotettavuus ja aikataulussa pysyminen

Luotettavuutemme on vahvuutemme. Pidämme lupauksemme ja toimitamme palvelut aikataulussa. Voit luottaa siihen, että kun valitset meidät, saat laadukkaan ja ajoissa toimitetun korkeapainepesupalvelun.

Valitsemalla meidät korkeapainepesun tarpeisiisi valitset luotettavan kumppanin, joka tuo puhdasta laatua ja ammattitaitoa jokaiseen projektiin. Ota yhteyttä niin autamme mielellämme.

Korkeapainepesun menetelmä

Korkeapainepesu tehdään yleensä kuumavesipesurilla, joka toimii 500 – 2500 barin painealueella. Kuumavesipesuri lämmittää veden korkeaan lämpötilaan ennen sen suihkuttamista kohteeseen. Korkea paine ja kuuma vesi yhdistettynä sopivaan pesuaineeseen irrottavat tehokkaasti likaa, rasvaa, öljyä ja muita pinttymiä.

Korkeapainepesulle soveltuvat käyttökohteet teollisuudessa

Korkeapainepesua tai -puhdistusta käytetään useissa eri teollisuuden kohteissa. 

Esimerkiksi kaivosteollisuudessa korkeapainepesua käytetään vesireikien avaamiseen, jolloin vesi pääsee virtaamaan esteettömästi. Lisäksi poistolinjojen huuhtelu korkeapainevedellä varmistaa niiden toimivuuden.

Yksi yleinen käyttökohde korkeapainepesulle on teollisuuden säiliöt. Säiliöihin kertyy usein erilaisia jäämiä, kuten öljyjä, kemikaaleja tai muita nesteitä, jotka voivat aiheuttaa haittaa tuotantoprosesseille. Korkeapainepesun avulla säiliöt voidaan puhdistaa perusteellisesti ja tehokkaasti, poistaen kaikki epäpuhtaudet ja varmistaen säiliön puhtaus.

Lisäksi korkeapainepesua voidaan hyödyntää lauhduttimien puhdistamisessa. Lauhduttimet ovat tärkeitä osia esimerkiksi lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä, mutta ne voivat helposti kerätä itseensä likaa ja kalkkijäämiä. Tämän seurauksena niiden toiminta voi heikentyä merkittävästi. Korkeapainepesun avulla lauhduttimet saadaan puhdistettua perusteellisesti ja niiden toimintakyky palautettua.

Venttiilit ovat myös yksi korkeapainepesun käyttökohde teollisuudessa. Venttiileihin voi kertyä likaa ja epäpuhtauksia, jotka voivat haitata niiden toimintaa. Korkeapainepuhdistus poistaa tehokkaasti kaikki venttiileihin kertyneet jäämät ja varmistaa niiden moitteettoman toiminnan.

Kuljettimet ja tuotantolinjat ovat myös kohteita, jotka hyötyvät korkeapainepuhdistuksesta. Niille voi kertyä erilaisia jäämiä, kuten pölyä, öljyjä tai muita aineita, jotka voivat aiheuttaa häiriöitä tuotantoprosesseissa. Korkeapainepesun avulla kuljettimet ja tuotantolinjat saadaan puhdistettua perusteellisesti ja niiden toiminta palautettua optimaaliseksi.

Lisäksi korkeapainepesupuhdistusta voidaan hyödyntää koneiden puhdistamisessa teollisuudessa. Koneet altistuvat usein erilaisille epäpuhtauksille ja liialliselle rasitukselle, mikä voi heikentää niiden suorituskykyä tai jopa aiheuttaa vaurioita. Korkeapainepesu poistaa tehokkaasti kaiken lian ja epäpuhtaudet koneista, varmistaen niiden pitkän käyttöiän ja moitteettoman toiminnan.

Korkeapainepesua käytetään myös vesipiikkaukseen, jossa poistetaan betonimateriaalia kohteesta. Tässä prosessissa korkea vedenpaine saa veden tunkeutumaan halkeamiin, mikä mahdollistaa vaurioituneen betonin poistamisen halutulta alueelta. Samalla vedellä on puhdistava vaikutus betonirakenteisiin ja se auttaa säilyttämään teräsrakenteet vahingoittumattomina. Vesipiikkausta voidaan kohdistaa tarkasti määritellylle alueelle, ja se osoittautuu erittäin hellävaraiseksi menetelmäksi huonokuntoisen betonin poistamiseen.

Viemärilinjojen avaus on yksi yleisimmistä tehtävistä, joissa korkeapainepesua hyödynnetään. Korkea paine irrottaa tukoksia viemäreistä ja palauttaa niiden normaalin toiminnan. Kumien ja pinnoitteiden poisto sekä julkisivujen ja lattiapintojen puhdistus ovat myös tyypillisiä tehtäviä, joissa korkeapainepesusta on hyötyä.

Tarjous­pyyntö